Pick Pack Pont

Keressen lakóhelyéhez legközelebbi PPP pontot.

»Megnyitás«

Hírek

Hírlevél

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

0
0
9
2
8
0
0

Házhozszállítás

Termékajánló

inkakonyvek.hu
+36-94/789-313
inkakonyvekgmail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

Tájékoztató

  • Megvásárolható termékek és szolgáltatások körének bemutatása: 

 

Az INKA-könyvek webáruház angol és német nyelvű használt könyveket kínál.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak érvényes fogyasztói (bruttó) árak, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra! 

A megjelenített termékek kizárólag on-line, postai vagy Pick-Pac ponton történő szállítással rendelhetőek meg. 

A kínált termékek minőség szerint az alábbiak szerint kategorizálhatóak: újszerű, jó, átlagos 

A kínált termékek idegen nyelvűek: német, angol

  • Regisztráció


A www.inkakonyvek.hu webáruházban nem csak regisztrált felhasználók vásárolhatnak. 

A regisztráció írásban, a Regisztráció menüpont alatt egy adatlap kitöltése és elküldése útján történik, és feltétele, hogy a felhasználó a jelen üzleti szabályzatot elfogadja, és annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismeri el. A sikeres regisztrációt e-mailben visszaigazoljuk.

 A regisztráció során szükséges egy jelszó megadása, amelyet a Vásárlónak titokban kell tartania, harmadik fél részére nem adhatja át. A www.inkakonyvek.hu , illetve a www.inkakönyvek.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget azon károkért, amelyek a jelszó illetéktelen használatával keletkeztek akár a Vásárlónál, akár harmadik személlyel szemben.

 Az üzemeltető jogosult azonban visszautasítani bármely regisztrációs igényt, amennyiben a felhasználó valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs űrlapon (pl. nincsenek, vagy hibásan vannak feltüntetve a szállításhoz szükséges adatok), vagy az adatokból, illetve a körülményekből arra következtethet, hogy a regisztráció célja nem a weboldal rendeltetésszerű használata. Az üzemeltető jogosult továbbá a regisztrációt törölni, amennyiben a weboldal használata (böngészés, illetve vásárlás esetén) a felhasználó, vevő részéről visszaélést, jogellenes magatartást vagy cselekményt észlel.

A regisztrált felhasználó regisztrációjának megszüntetését bármikor kérheti az ügyfélszolgálat e-mail címén.

(info(a)inkakonyvek.hu)

A regisztrált felhasználó a Belépés gombra kattintva, a regisztráció során megadott e-mail cím és jelszó segítségével beléphet rendszerünkben, itt a regisztráció során beírt adatait bármikor módosíthatja.

 Amennyiben a belépéshez szükséges jelszót elfelejtette az „Új jelszó kérése” menüpont alatt új jelszót igényelhet, melyet rendszerünk automatikusan elküld a regisztráció során rögzített e-mail címre.

Regisztrált felhasználó csak saját nevében vásárolhat, illetve járhat el. Gazdálkodó szervezet esetében az arra jogosult, vagy felhatalmazott személy járhat el.

Regisztrált, visszatérő vásárlóink korábbi rendelései alapján sávos engedményekben részesülnek göngyölített rendeléseinek összege alapján. További információ a „Kedvezmények” menüpont alatt.

  • Adatvédelem


Felhasználóink adatait bizalmasan kezeljük, védett szerveren tároljuk, és harmadik személynek sem kereskedelmi, sem egyéb célból nem adjuk át. Tevékenységünket a mindenkori adatvédelmi törvények betartásával végezzük.

 A weblap eredeti tartalmának, illetve oldalai bármely szöveges vagy képi alkotóelemeinek engedély nélküli felhasználása szerzői jogi és egyéb jogszabályokba ütközhet. A honlapon található anyagok másolása, módosított felhasználása, nyilvános közzététele, terjesztése illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal való felhasználása csak az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével történhet. Minden esetben kérje ki az üzemeltető nyilatkozatát a felhasználás jogszerűségéről.
A fenti szabályok minden felhasználó számára kötelező érvényűek. Az ismeretük hiánya vagy a figyelmen kívül hagyásuk következményei a felhasználót terhelik.
A fentebb nem szabályozott honlap-tartalom felhasználásával kapcsolatos kérdésekben az 1999. évi LXXVI. törvény, a 2001. évi XLVIII. törvény; 2001. évi LXVII. törvény; 2003. évi CII. törvény [hatályos 2004. május 1. napjától]; 2003. évi CXXV. törvény; 2004. évi LXIX. törvény [hatályos 2004. július 10. napjától]) az irányadóak.

  • Elállás joga

 

Ön a vásárlástól a megrendelt terméket tartalmazó csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül - figyelemmel a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4.§- ra - indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén elegendő az ellálási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Elállás esetén a terméket sértetlen - külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes - állapotban a megrendelő nevének feltüntetésével saját költségén küldje vissza az Alexandra ONLINE 7630 Pécs, Üszögi- kiserdő utca 1. szám alatti címére. Az Ön által kifizetett vételárat az elállást követő harminc napon belül visszatérítjük. Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket Ön köteles viselni. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítésére igényt tartunk. Ön nem gyakorolhatja a fenti elállási jogot hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást felbontotta.

  • Felhívás a PPP-os utánvétes csomagok átvételével kapcsolatosan

 

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a

csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját! Át nem vett,

visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre

terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő

átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!