Pick Pack Pont

Keressen lakóhelyéhez legközelebbi PPP pontot.

»Megnyitás«

Hírek

Hírlevél

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

0
0
9
2
8
0
2

Házhozszállítás

Termékajánló

inkakonyvek.hu
+36-94/789-313
inkakonyvekgmail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

GYIK

  • Milyen gyakran bővül a megvásárolható könyvek állománya?

A könyvek felvitele folyamatos, havonta több száz darabbal bővítjük megvásárolható könyvkészletünket, ezért érdemes böngészni kínálatunkat.

 

  • Mit jelent az "újszerű" állapot?

A webshopban csak használt könyvek árusítása folyik, azonban ezek közül egyes darabok szinte újak is lehetnének. Minimális használtság fedezhető fel rajtuk, mely apró hibák még egy könyvesbolt új könyvein is megtalálhatóak lennének. 

  • Mit jelent a "jó" állapot?

A webshopban csak használt könyvek árusítása folyik. Ezek közül egyes darabok használtsága szembetűnőbb.

A jó állapotba tartozó könyvek tipikus használtságra utaló jelei közül felsoroltunk párat:

- A könyv gerincén törésvonal látható.

- A könyv sarkain kisebb felpöndörödés lehet.

- A borítón karcolás, esetleg kopottság vagy törés mutatkozik.

- A könyv belsejében ajándékozási, vagy eredeti tulajdonosi írásos bejegyzés található.

- Több könyvön figyelhető meg, hogy a lapok élét összefogva vagy egy vonalat húztak, vagy bélyegzővel látták el. 

Fenti jelzők esetleg kombináltan is észrevehetőek. 

  • Mit takar az "átlagos" vagy "gyenge" állapot?

Használt könyveink közül általában lértékelve, vagy nagyon szerény áron kínáljuk azon könyveinket, melyen erőteljes használtság látható. Aki úgy érzi, hogy ezen hibáktól függetlenül érdeklődik a könyv tartalma iránt, kedvező áron juthat hozzá. A tartalmát ugyanis nem befolyásolják ezen külső tényezők.

Milyen hibákat találhat ezen könyveken? 

- A könyv gerince sérült.

- A védőborító funkcióját betöltve koszos és/vagy sérült.

- A könyv egyes lapjai szakadtak vagy meggyűrődtek.

- A könyveben gyermek firkát találtunk, mely 1-2 oldalt érint csak.

Természetesen az állapotok részletezésében nem soroltuk fel az összes lehetséges hibát, ezért kérjük, hogy ha a választott könyvről bővebb információt szeretne, keressen minket ügyfélszolgálatunkon. Kérésére a kifogásolható oldalakról további képeket tudunk küldeni. 

  • Tévesen rendeltem, módosítani vagy törölni szeretném a megrendelésemet. Van erre mód?

 Természetesen. Kérjük, e-mailben vagy telefonon jelezze igényét az Ügyfélszolgálat felé.

  • Mi a teendő akkor, ha nem kapok e-mail-t az Antikváriumtól?

Elsőként érdemes ellenőriznie, hogy a regisztrációjában megadott e-mail cím helyes-e .

Ha Ön helyesen adta meg e-mail címét, és mégis azt tapasztalja, hogy egy tőlünk várt levél (napi értesítő, visszaigazolás) nem érkezik meg, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy ellenőrizhessék a problémát.

A fenti hiba egyik oka az lehet, hogy bizonyos, akár az Ön számítógépétől függetlenül működő spam-szűrők védik Önt az Interneten nagy számban előforduló úgynevezett levélszeméttől. Bár ezek a szűrők nagyon hasznosak, tévesen spammé nyilváníthatnak olyan leveleket is, amelyek érdekelnék Önt.

  • Megtekinthetők-e személyesen is a megrendelt könyvek?

A kiválasztott könyvek előzetes személyes megtekintésére nincs lehetőség. Antikváriumunk kifejezetten internetes könyváruház, ezért a vásárlás és a megrendelés egyaránt csak internet útján lehetséges. Nagy gondot fordítunk viszont arra, hogy az általunk kínált könyvekről a legpontosabb tájékoztatást adjuk, ezért a könyvészeti adatokon kívül tájékoztatjuk a könyvek állapotára vonatkozó leírással, a könyvekről készült fotókkal.

  • Lehetséges-e a számlát megbontani két személy részére?

Nem. Ha ilyen igénye van, a legegyszerűbb megoldás az, ha más felhasználói néven is regisztráltatja magát, majd a megrendelésével egy időben küldött e-mailben közli velünk, hogy a megrendelt könyveket egy csomagban kívánja megkapni. Ilyenkor a postacím értelemszerűen azonos legyen, csak a számlázási adatok különbözzenek.

  • Mikor kapom meg a megrendelt könyveket?

Normál postai szolgáltatás esetén:

Amennyiben a rendelése és annak kifizetése 12 óráig érkezik, azt még a megrendelés napján postára adjuk. A 12 óra után érkező rendelések és kiegyenlítések a következő napi feladásokkal kerülnek a Postához. A pénteken 12 óra után és hétvégén érkező kiegyenlített megrendelések a legközelebbi első munkanapon kerülnek a Postához. A postai kézbesítés innentől kezdve a Magyar Posta Zrt-től függ. (kb. 3-7 nap)

          

Elsőbbségi levélpostai vagy ajánlott, elsőbbségi levélpostai szolgáltatás esetén:

- Amennyiben a rendelése és annak kifizetése 12 óráig érkezik, azt még a megrendelés napján postára adjuk. Ebben az esetben már másnap megérkezhet a csomag.

- A 12 óra után érkező rendelések és kiegyenlítések a következő napi feladásokkal kerülnek a Postához. Postára adás napjától számított első munkanapon érkezhet meg a csomag.

- A pénteken 12 óra után és hétvégén érkező kiegyenlített megrendelések a legközelebbi első munkanapon kerülnek a Postához. Postára adás napjától számított első munkanapon érkezhet meg a csomag.

 

Pick-pack ponton történő szállítás esetén (előre utalással)

- Amennyiben a rendelése és annak kifizetése 12 óráig érkezik, azt még a megrendelés napján PPP-on feladjuk. Innentől számított 4-6 nap a csomag beérkezésének ideje.

- A 12 óra után érkező rendelések és kiegyenlítések a következő napi feladásokkal kerülnek a PPP-hoz. Innentől számított 4-6 nap a csomag beérkezésének ideje.

- A pénteken 12 óra után és hétvégén érkező kiegyenlített megrendelések a legközelebbi első munkanapon kerülnek a PPP-hoz. Innentől számított 4-6 nap a csomag beérkezésének ideje.

 

Pick-pack ponton történő szállítás esetén (utánvétes pénzbeszedéssel)

- Amennyiben a rendelése 12 óráig érkezik, azt még a megrendelés napján PPP-on feladjuk. Innentől számított 4-6 nap a csomag PPP átvételi helyre való beérkezésének ideje.

- A 12 óra után érkező rendelések a következő napi feladásokkal kerülnek a PPP-hoz. Innentől számított 4-6 nap a csomag  PPP átvételi helyre való beérkezésének ideje.

- A pénteken 12 óra után és hétvégén érkező megrendelések a legközelebbi első munkanapon kerülnek a PPP-hoz. Innentől számított 4-6 nap a csomag  PPP átvételi helyre való beérkezésének ideje.