Pick Pack Pont

Keressen lakóhelyéhez legközelebbi PPP pontot.

»Megnyitás«

Hírek

Hírlevél

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

0
0
9
2
5
5
8

Házhozszállítás

Termékajánló

inkakonyvek.hu
+36-94/789-313
inkakonyvekgmail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

Termék részletekDean Koontz: Der Geblendete

Dean Koontz: Der Geblendete
1 690 Ft
Német nyelvű használt könyv!

Állapota: jó
 • Német nyelvű ismertető:
  Bartholomew Lampion ist ein Kind des Lichts, obwohl er im Alter von drei Jahren seine Augen verliert. Ein hoch intelligentes Wunderkind, das alle lieben, die ihm begegnen.
  Junior Cain ist ein Mann, für den das Töten Lust bedeutet. Der Serienmörder ist fest davon überzeugt, dass ihm nur von einem einzigen Menschen Gefahr droht- und der heißt Bartholomew.

   

  Magyar nyelvű ismertető:

  Három ember útja egyszercsak keresztezi egymást… Bartholomew Lampion a californiai Bright Bachben látja meg a napvilágot egy tragédiákkal teli napon. Hároméves, amikor elveszíti a szeme világát. A vak kisfiúról hamarosan kiderül, hogy csodás képességek birtokosa. Bright Beachtől többezer mérföldnyire, egy ördögi figura tudomást szerez arról, hogy halálos ellenségét Bartholomew-nak hívják. Fogalma sincs róla, ki is az az ember, és miért tört az életére, de úgy dönt, felkutatja, és bosszút áll. San Franciscóban születik egy lány, egy napon a fiúval. Világrajöttének körülményei olyanok, hogy a csodával határos módon marad csak életben. Sorsa összefonódik Bartholomew-éval és az őt üldöző férfiéval.

 • Cikkszám
  A0803
  Tömeg
  714 g/db