Pick Pack Pont

Keressen lakóhelyéhez legközelebbi PPP pontot.

»Megnyitás«

Hírek

Hírlevél

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

0
0
9
2
5
5
3

Házhozszállítás

Termékajánló

inkakonyvek.hu
+36-94/789-313
inkakonyvekgmail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

Termék részletekAllan Folsom: The Day after Tomorrow (angol)

Allan Folsom: The Day after Tomorrow (angol)
1 490 Ft

Használt könyv!
Állapota: jó

Angol nyelvű krimi

 • Content:
  In a Paris café, American surgeon Paul Osborn looks across the room and spots the man who murdered his father thirty years before. In London, a grizzled L.A. homicide cop named McVey joins Scotland Yard to unravel the mystery of a severed head and seven headless corpses. 

  Neither American knows the link between the long-ago killing and the recent murders. But Paul's obsession to catch his father's killer will send him careening across Europe at breakneck speed, his life in the balance, his heart in the hands of a beautiful woman who may be his lover - or his downfall. Shadowing his every more is the relentless McVey. And haunting them both is a secret organization larger and more embracing than any the world has ever seen, preparing for an apocalypse to begin...

   

  Tartalom:

  A Paris kávézóban, az amerikai sebész Paul Osborn néz át a szobán, és meglátja azt a férfit, aki 30 évvel ezelőtt megölte az apját. Londonban, egy gyilkossági ügynök, McVey csatlakozik a Scotland Yardhoz, hogy megfejtse a rejtélyt egy levágott fejről és hét fejetlen holttestről.

  Még az amerikai sem tudja, hogy a régi gyilkosság és a mostani eset között kapcsolat van.. De Paulnak rögeszméjévé válik elkapni apja gyilkosát, Európába utazik, hogy kezébe vegye a dolgokat. 

 • Cikkszám
  A0539
  Tömeg
  333 g/db