Pick Pack Pont

Keressen lakóhelyéhez legközelebbi PPP pontot.

»Megnyitás«

Hírek

Hírlevél

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

0
0
9
4
1
8
8

Házhozszállítás

Termékajánló

inkakonyvek.hu
+36-94/789-313
inkakonyvekgmail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

Fórum


Vásárlói visszajelzések
(6.) Magyar Sándorné
2014.03.24 08:27
Kedves Melinda !
Most rendeltem először könyveket és már át is vettem a csomagot. nagyon szépen voltak becsomagolva és már egyet kiolvastam. nagyon örülök hogy megtaláltam ezt a weboldalt mert már régen keresek hol lehet Magyarországon német regényeket venni. köszönöm szépen és üdvözlettel
Magyar Sándorné
(5.) Schmidt Katalin
2014.03.18 09:45
Kedves Melinda,
Gyorsan kiszállítva, biztonságosan becsomagolva, kifogástalan állapotban kaptam meg a megrendelt könyveket. Az árak is nagyon kedvezőek, mindenkinek szívből ajánlom az üzletet.
(4.) László Lajos
2013.12.09 16:45
Kedves Melinda!
A könyveket a rendeléstől számítva pár nap elteltével már át is vehettem a kért átvételi helyen. Erről sms-ben és e-mailben is tájékoztatást kaptam. Nagyon szépen és alaposan be voltak csomagolva, sérülésmentesen érkeztek. Némelyik állapota szinte újszerűnek mondható, pedig antikvár könyvekről van szó. Az árak teljesen elfogadhatóak, még a szállítási díjjal együtt is.
Bátran ajánlom az antikváriumot mindenkinek!

Üdvözlettel:
László Lajos
(3.) Szilágyi Rita
2013.11.22 11:30
Kedves Melinda!
Már bő egy éve rendszeres vásárlója vagyok az Inka könyveknek. Nálam már Önök élveznek elsőbbséget, ha német nyelvű kiadvánnyal szeretném meglepni magamat, vagy a családomat. Köszönet a rövid határidős szállításért is.
(2.) Dr. Kozak Anita
2013.11.21 08:03
Kedves Melinda!
Köszönöm az èrdeklődèst. Köszönöm ezt a csodàlatos könyvet, amely igazàn mèltò, szeretettel elkèszìtett, gyönyörű csomagolàsban èrkezett, mintha egy ajàndèkot bontottam volna ki. A könyv gyönyörű, meglepetès volt szàmomra hogy ùj, hiszen antikvàriumbòl vàsàroltam. A honlap fantasztikus, semmi extra dìsz de gusztusos, egyèrtelmű ès könnyen hasznàlhatò, a regisztràciò nèklüli gyors rendelès különösen tetszett. Maga a szàllìtàs gyors volt ès kènyelmes. Le a kalappal!
Csak egy megjegyzès: kàr, hogy nincs több gyermekkönyv a 1,5-5 èves korosztàlynak, illetve a jelenleg a honlapon elèrhető mesekönyvek - hogyan is mondjam szèpen- nem az èlvonalat kèpviselik:-)
Mèg egy fontos dolog: az àrak nagyon baràtiak, ìgy szàllìtàssal együtt is, szòval èn mindenkèppen rendszeresen fogom böngèszni a kìnàlatot!
Üdvözlettel:
Kozak Anita
(1.) Takács Ádám
2013.02.21 08:29
Kedves Melinda!
Ideért a könyv, nagyon köszönöm. Régi vágyam teljesült a megszerzésével! :)

Mindenkinek ajánlani tudom az INKA Könyveket!

Név
E-mail
Hozzászólás