Pick Pack Pont

Keressen lakóhelyéhez legközelebbi PPP pontot.

»Megnyitás«

Házhozszállítás

Hírlevél

Partnereink

Hírek

Látogató számláló

0
0
8
1
6
3
7

Tanúsítvány

SSL Certificate

Termékajánló

inkakonyvek.hu
+36-94/789-313
inkakonyvekgmail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

Termék részletekSabine Weiß: Die Wachsmalerin - Das Leben der Madame Tussaud

Raktárkészlet: 1 db
Sabine Weiß: Die Wachsmalerin - Das Leben der Madame Tussaud
 • Sabine Weiß: Die Wachsmalerin - Das Leben der Madame Tussaud
 • Sabine Weiß: Die Wachsmalerin - Das Leben der Madame Tussaud
 • Sabine Weiß: Die Wachsmalerin - Das Leben der Madame Tussaud
1 690 Ft
Német nyelvű történelmi regény!

Használt könyv jó állapotban!
 • Német nyelvű ismertető a hátlapon:
  Das aufregende Leben der legendären Madame Tussaud

  Wer war die Frau, die als Madame Tussaud in die Geschichte einging? In ihrem großen Roman erzählt Sabine Weiß ein bewegtes Frauenleben. Als kleines Mädchen kommt Marie, die Tochter eines Scharfrichters, nach Paris. In den Wirren der Franzözischen Revolution muss sie ums Überleben kämpfen, doch ihr begegnet auch aufrichtige Liebe. Mit ihrem Aufbruch nach England wird sie schließlich zur Legende.
  "In ihrem Debütroman schildert Sabine Weiß das Leben der jungen Marie Tussaud so spannend, lebensprall und atmosfpärisch, dass es eine Lust ist, ins Paris des 18. Jahrhunderts einzutauchen." /TV-Spielfilm/

   

  Ki ne hallott volna Madame Tussaud-ról, akinek világhírű londoni panoptikumában manapság turisták milliói fordulnak meg? És ki hallott már Marie Grosholtzról, a svájci származású, ambiciózus fiatal nőről, aki az 1700-as évek végén Párizsban élt? Pedig a két személy egy és ugyanaz. A tehetséges Marie nagybátyjától tanulja meg a viaszszobor-készítés minden titkát. A család panoptikumot tart fenn Párizsban, és a népszerű intézménybe csak úgy özönlenek a látogatók, hiszen ez nem afféle múzeum: itt mindig az aktuális események főszereplőit láthatják viszont, viaszból megformázva. Eseményekben pedig ez idő tájt nincs hiány. Franciaországot éhínség sújtja, a királyi családot mind hevesebb gyűlölet övezi, és rövidesen kitör a forradalom. Marie-nak, aki nem csupán a királyi családdal áll közvetlen kapcsolatban, de a forradalmi vezetők többségét, köztük Robespierre-t, Marat-t, Desmoulins-t, Lafayette-et is jól ismeri, ügyesen kell lavíroznia a napról napra változó politikai helyzetben. Fejek hullanak, tombol a terror, az emberi élet mit sem ér. A véres leszámolások közepette Marie is megalkuvásokra kényszerül, ám eljön a perc, amikor szembeszáll a kegyetlen hatalommal és csak a szerencsén múlik, hogy ez a döntése nem a guillotine alá juttatja, hanem végül is a híres Madame Tussaud-vá teszi. Michelle Moran fiatal kaliforniai író történelmi regények szerzőjeként vált népszerűvé, történetei számos nyelven olvashatók.  

 • Szerző
  Sabine Weiß
  Könyv címe
  Die Wachsmalerin
  Nyelv
  német
  Alcím
  Das Leben der Madame Tussaud
  Terjedelem
  408 oldal
  Kötés
  Puha kötés
  Állapot
  Kiadó
  List
  Segítünk választani
  Történelmi regény
  "ÚJ" ikon jelentése
  A könyvek képe mellett megjelenő "ÚJ" ikon a beszerzésre vonatkozik, új a kínálatunkban. A könyv állapota az "Állapot" sorban kerül feltüntetésre!
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  A0941
  Tömeg
  352 g/db