Pick Pack Pont

Keressen lakóhelyéhez legközelebbi PPP pontot.

»Megnyitás«

Házhozszállítás

Hírlevél

Partnereink

Hírek

Látogató számláló

0
0
8
0
8
2
1

Tanúsítvány

SSL Certificate

Termékajánló

inkakonyvek.hu
+36-94/789-313
inkakonyvekgmail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

Termék részletekJohn Hart - Der dunkle Fluss

Raktárkészlet: 1 db
John Hart - Der dunkle Fluss
 • John Hart - Der dunkle Fluss
 • John Hart - Der dunkle Fluss
 • John Hart - Der dunkle Fluss
 • John Hart - Der dunkle Fluss
1 690 Ft
 • Adam Chase öt évig élt önkéntes száműzetésben New York-ban, mivel szülővárosában gyilkossággal vádolták és felmentették, s végül az egész város ellene fordult. Most azonban mégis úgy dönt, hogy visszatér rémisztő gyermekkori emlékeinek színhelyére, a folyó partján fekvő Salisburybe. Az egykor nyugodt kisváros azonban megint forr az indulatoktól, mert időközben egy leendő atomerőmű lehetséges helyszínéül szemelték ki, így rengeteg pénz forog kockán. Adam váratlan hazatérése jó néhány régi, fájdalmas sebet felszakít. Senki sem sejti, miért tért annyi idő után vissza, ám amikor egyre több erőszakos esemény és gyilkosság történik, amelyek mindegyikéhez köze volt valamilyen módon, nemcsak a rendőrség szemében válik egyre gyanúsabbá, hanem barátai és családtagjai is elpártolnak tőle. Adamnek újra harcba kell szállnia neve tisztázásáért: vajon képes-e ártatlanságát ismételten bebizonyítani, hogy visszakapja az életét és szeretteit? Sikerül-e mindannyiuknak úrrá lenni a családi tragédiák kínzó sérülésein vagy hagyják győzedelmeskedni az emberi természet sötét oldalát?
 • Szerző
  John Hart
  Könyv címe
  Der dunkle Fluss
  Nyelv
  német
  Eredeti mű címe
  Down River
  Magyar kiadás címe
  Lenn a folyónál
  Terjedelem
  381 oldal
  Kötés
  Puha kötés
  Állapot
  Kiadó
  btb Verlag
  Kiadás éve
  2011
  Megjegyzés
  A könyv belsejében tollal van írva egy szám (lásd: fenti képen). Gerince kissé megtört. A könyv további állapotát nem befolyásolja.
  "ÚJ" ikon jelentése
  A könyvek képe mellett megjelenő "ÚJ" ikon a beszerzésre vonatkozik, új a kínálatunkban. A könyv állapota az "Állapot" sorban kerül feltüntetésre!
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  A1060
  Tömeg
  318 g/db